Tembok Pindah stop kontak

  • Tembok Éropa Pindah stop kontak JA Series

    Tembok Éropa Pindah stop kontak JA Series

    Katerangan Produk Saklar Satu arah Bahan: PC / ABS Jilid: 39x30x39mm Gw / NW: 11kg / 9kg Warna: Bodas Daya: 10 / 16A, 250v Transportasi: DHL, Fedex, TNT, EMS, UPS Tempat anu tiasa dianggo: Imah, hotél, gedong kantor Kahirupan Mékanis: Langkung ti 5000 kali Sampel: Sampel Gratis, Anu mésér mayar kargo sampel.Bungkusan: kantong timer ngonci, kantong segel atawa kantong liang ngagantung Dua arah switch Bahan: PC / ABS Volume: 39x30x39mm Gw / NW: 12kg / 10kg Warna: Bodas Power: 10/16A, 250vTransportion: DHL, Fedex, TNT, EMS, UPS Larapkeun Pla...
  • Tembok Éropa Pindah stop kontak JC Series

    Tembok Éropa Pindah stop kontak JC Series

    Katerangan Produk Saklar Satu arah Bahan: PC / ABS Jilid: 39x30x39mm Gw / NW: 10kg / 8kg Warna: Bodas Daya: 10 / 16A, 250v Transportion: DHL, Fedex, TNT, EMS, UPS Tempat anu tiasa dianggo: Imah, hotél, gedong kantor Kahirupan Mékanis: Langkung ti 5000 kali Sampel: Sampel Gratis, Anu mésér mayar kargo sampel.Bungkusan: kantong timer ngonci, kantong segel atawa kantong liang ngagantung Dua arah switch Bahan: PC / ABS Volume: 39x30x39mm Gw / NW: 10.5kg / 8.5kg Warna: Bodas Power: 10/16A, 250V Transportion: DHL, Fedex, TNT ,EMS,UPS lumaku...
  • Tembok Éropa Pindah stop kontak JY Series

    Tembok Éropa Pindah stop kontak JY Series

    SOCKET SAKER TEMBONG EROPA, SAKLAR HIJI KA DUA KU LAMPU,

    10/16A, BODAS, 250V

  • Tembok Inggris Pindah stop kontak T Series

    Tembok Inggris Pindah stop kontak T Series

    Katerangan Produk Hiji geng switch Bahan: PC / ABS Warna: Bodas Dipeunteun Ayeuna: 13A Dipeunteun Tegangan: 240V Transportion: DHL, Fedex, TNT, EMS, UPS Tempat lumaku: Imah, hotél, wangunan kantor Kahirupan mékanis: Leuwih ti 5000 kali Sampel: Sampel gratis, Anu mésér mayar angkutan barang sampel.Packing: kantong timer ngonci, kantong segel atawa ngagantung liang kantong Dua switch geng Bahan: PC / ABS Warna: Bodas Dipeunteun Ayeuna: 13A Dipeunteun Tegangan: 240V Transportion: DHL, Fedex, TNT, EMS, UPS Tempat lumaku: Imah, hotél, kantor bu...
  • Tembok Inggris Pindah stop kontak E Series

    Tembok Inggris Pindah stop kontak E Series

    Katerangan Produk Saklar Hiji Gang Bahan: PC / ABS Warna: Bodas Dipeunteun Ayeuna: 13A Dipeunteun Tegangan: 240V Transportion: DHL, Fedex, TNT, EMS, UPS Tempat anu tiasa dianggo: Imah, hotél, gedong kantor Kahirupan Mékanis: Langkung ti 5000 kali Sampel: Sampel gratis, Anu mésér mayar angkutan barang sampel.Bungkusan: kantong timer ngonci, kantong segel atawa kantong liang ngagantung Dua switch geng Bahan: PC / ABS Warna: Bodas jeung beureum Dipeunteun Ayeuna: 13A Dipeunteun Tegangan: 240V Transportion: DHL, Fedex, TNT, EMS, UPS Tempat lumaku: Imah, hotél, ...
  • Amérika Tembok Pindah stop kontak W Series

    Amérika Tembok Pindah stop kontak W Series

    Katerangan Produk Hiji switch geng Bahan: PC / ABS Warna: Konéng Dipeunteun Ayeuna: 15A Dipeunteun Tegangan: 125V Transportion: DHL, Fedex, TNT, EMS, UPS Tempat lumaku: Imah, hotél, wangunan kantor Kahirupan mékanis: Leuwih ti 5000 kali Sampel: Sampel gratis, Anu mésér mayar angkutan barang sampel.Packing: kantong timer ngonci, kantong segel atawa ngagantung liang kantong Hiji geng switch Bahan: PC / ABS Warna: Konéng Dipeunteun Ayeuna: 15A Dipeunteun Tegangan: 125V Transportion: DHL, Fedex, TNT, EMS, UPS Tempat lumaku: Imah, hotél, kantor...
  • Tembok Éropa Pindah stop kontak JW Series

    Tembok Éropa Pindah stop kontak JW Series

    Katerangan Produk Saklar Satu arah Bahan: PC / ABS Volume: 54x30x46mm Gw / NW: 19kg / 17kg Warna: Bodas Daya: 10 / 16A, 250v Transportion: DHL, Fedex, TNT, EMS, UPS Tempat anu tiasa dianggo: Imah, hotél, gedong kantor Kahirupan Mékanis: Langkung ti 5000 kali Sampel: Sampel Gratis, Anu mésér mayar kargo sampel.Bungkusan: kantong timer ngonci, kantong segel atawa kantong gantung liang Dua arah switch Bahan: PC / ABS Volume: 54x30x46mm Gw / NW: 21kg / 19kg Warna: Bodas Power: 10/16A, 250v Transportion: DHL, Fedex, TNT, EMS ,UPS Larapkeun p...
  • Tembok Éropa Pindah stop kontak JG Series

    Tembok Éropa Pindah stop kontak JG Series

    Katerangan Produk Saklar Satu arah Bahan: PC / ABS Jilid: 54x30x50mm Gw / NW: 19kg / 17kg Warna: Bodas sareng konéng Power: 10 / 16A, 250v Transportion: DHL, Fedex, TNT, EMS, UPS Tempat anu tiasa dianggo: Imah, hotél, wangunan kantor Kahirupan Mechanical: Leuwih ti 5000 kali Sampel: Sampel Free, meuli The bayaran angkutan barang sampel.Bungkusan: kantong timer ngonci, kantong segel atawa kantong liang ngagantung Dua arah switch Bahan: PC / ABS Volume: 54x30x50mm Gw / NW: 19.5kg / 17.5kg Warna: Bodas jeung konéng Power: 10/16A, 250v Transportion: DHL, F ...
  • Tembok Éropa Pindah stop kontak JL Series

    Tembok Éropa Pindah stop kontak JL Series

    Katerangan Produk Saklar Satu arah Bahan: PC / ABS Jilid: 54x30x46mm Gw / NW: 17kg / 15kg Warna: Bodas Daya: 10 / 16A, 250v Transportion: DHL, Fedex, TNT, EMS, UPS Tempat anu tiasa dianggo: Imah, hotél, gedong kantor Kahirupan Mékanis: Langkung ti 5000 kali Sampel: Sampel Gratis, Anu mésér mayar kargo sampel.Bungkusan: kantong timer ngonci, kantong segel atawa kantong liang ngagantung Dua arah switch Bahan: PC / ABS Volume: 54x30x46mm Gw / NW: 17.5kg / 15.5kg Warna: Bodas Power: 10/16A, 250v Transportion: DHL, Fedex, TNT ,EMS,UPS Larapkeun...
  • Tembok Éropa Pindah stop kontak JP Series

    Tembok Éropa Pindah stop kontak JP Series

    Katerangan Produk Saklar Hiji arah Bahan: PC / ABS Jilid: 55x29x46mm Gw / NW: 18kg / 16kg Warna: Bodas sareng konéng Daya: 10 / 16A, 250v Transportion: DHL, Fedex, TNT, EMS, UPS Tempat anu tiasa dianggo: Imah, hotél, wangunan kantor Kahirupan Mechanical: Leuwih ti 5000 kali Sampel: Sampel Free, meuli The bayaran angkutan barang sampel.Packing: kantong timer ngonci, kantong segel atawa ngagantung liang kantong Dua arah switch Bahan: PC / ABS Volume: 55x29x46mm Gw / NW: 18.5kg / 16.5kg Warna: Bodas jeung konéng Power: 10/16A, 250v Transportion: DHL, Fedex ,...
  • Tembok Éropa Pindah stop kontak Jf Series

    Tembok Éropa Pindah stop kontak Jf Series

    Katerangan Produk Saklar Satu arah Bahan: PC / ABS Jilid: 51x32x48mm Gw / NW: 20kg / 18kg Warna: Bodas sareng konéng Power: 10 / 16A, 250v Transportion: DHL, Fedex, TNT, EMS, UPS Tempat anu tiasa dianggo: Imah, hotél, wangunan kantor Kahirupan Mechanical: Leuwih ti 5000 kali Sampel: Sampel Free, meuli The bayaran angkutan barang sampel.Bungkusan: kantong timer ngonci, kantong segel atawa kantong liang ngagantung Dua arah switch Bahan: PC / ABS Volume: 51x32x48mm Gw / NW: 21kg / 19kg Warna: Bodas jeung konéng Power: 10/16A, 250v Transportion: DHL, Fedex, TNT ...
  • Tembok Éropa Pindah stop kontak JB Series

    Tembok Éropa Pindah stop kontak JB Series

    Katerangan Produk Saklar Satu arah Bahan: PC / ABS Volume: 40x35x49mm Gw / NW: 18kg / 16kg Warna: Bodas Daya: 10 / 16A, 250v Transportion: DHL, Fedex, TNT, EMS, UPS Tempat anu tiasa dianggo: Imah, hotél, gedong kantor Kahirupan Mékanis: Langkung ti 5000 kali Sampel: Sampel Gratis, Anu mésér mayar kargo sampel.Bungkusan: kantong timer ngonci, kantong segel atawa kantong liang ngagantung Dua arah switch Bahan: PC / ABS Volume: 40x35x49mm Gw / NW: 18.5kg / 16.5kg Warna: Bodas Power: 10/16A, 250v Transportion: DHL, Fedex, TNT ,EMS,Aplikasi UPS...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2