juhedianzi1
juhedianzi2
juhedianzi3
kumpulan jacob delafon
toél méwah sareng harmoni dina interior kalayan séri tren ti désainer anu pangsaéna.
ngeunaan1
ngeunaan2

tentang Kami

Diadegkeun dina 2015, Wenzhou Juke Electronic Technology Co., Ltd. nyaéta produsén, khusus dina stop kontak Éropa, stop kontak Perancis, stop kontak Holland, stop kontak PDU, Cable reel, Extension cord.Kami gaduh pangalaman mangtaun-taun ngékspor ka Rusia, Perancis, Romania, Portugal sareng Hungaria jsb. Simkuring gaduh Sertipikat CE, GS, sareng ETL pikeun produk urang.Salaku produsén stop kontak profésional, Urang nyadiakeun layanan OEM na ODM, sarta mantuan pikeun sourcing products.We bakti diri meunang klien kalawan layanan alus, harga kalapa & kualitas alus.

ngeunaan_bg02 tingali deui
milihan minggu
warta metot, nawaran panas sarta komentar ahli.
Reels kabel

Reels kabel

Reels kabel mangrupa bagian penting tina loba operasi industri jeung komérsial.Aranjeunna biasa ...
Diajar deui
asbofp nedeland
Spesialis dina ngatur kamar mandi kalayan pipa sareng jati.