Jérman palastik kabel reels L runtuyan


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Poto Katerangan Jérman TipeReel Cable Retractable
 pd Bahan PP/PVC
Sertipikat CE/ROHS
Warna Oranyeu / Hideung / Biru / Salaku dipénta
Tegangan dipeunteun 250V
Max panjangna 5M / 7M / 10M atanapi sakumaha anu dipénta
spésifikasi H05VV-F 3G1.0mm²/1.5mm² atawa sakumaha dipénta
Dipeunteun Ayeuna 16A
Fungsi Retractable, Boga panyalindungan barudak, Transferable, Jeung termal kaluar-cut
Nomer modél YL-204C
Konduktor 100% Tambaga atanapi CCA anjeun milih

Inpo produk langkung

1.CEE7 / 7 Schuko colokan Jérman reels sambungan kabel kalawan CE / sertifikasi GS Dipeunteun nepi ka 16A 250V Diwangun pikeun lolobana dipaké dina aplikasi reel sambungan kabel Éropa Éropa kami produk reel sambungan kabel pinuh dijieun kalawan kualitas luhur sarta RoHS / ngahontal patuh.Jérman 4 Outlet Cord Reels Jérman tipe kabel reel kalawan CE / GS Certified IP 20, IP44 tingkat waterproof 4 stop kontak stop kontak jeung termal cut-kaluar.
2.Robust & stabil palastik kabel reel.Cable Reel 930 boga pigura baja tubular stabil, hiji ekonomi, cecekelan uas terasing, stasiun taman colokan, switch rotasi-eureun sarta stabilitas tinggi.Kalayan splashproof triple sockets 250V, nyolok biwir sealing sarta switch panyalindungan termal nurutkeun VDE 0620.
3.These reels kabel mantap dijieunna tina palastik kualitas luhur jeung bener bisa tahan rigors pamakean.Kalayan insulasi anu sampurna aranjeunna nyayogikeun panyalindungan maksimal tina kacilakaan listrik.Éta tahan ka bahan kimia, bensin sareng minyak sareng tiasa tahan suhu - 20 ° C dugi ka + 60 ° C.Pakem leungeunna anu dirarancang sacara érgonomis malah tahan panas nepi ka + 70°C.Dua fitur utamana praktis nyaéta tombol konci recessed kana cekelan leungeun jeung wadah colokan terpadu nu secures kabel salila angkutan.Reels kabel ogé sadia dina rupa-rupa varian pikeun mastikeun utiliti optimum.
4. Gulungan plastik.Urang ayeuna tiasa nyayogikeun gulungan plastik onepiece tanpa sambungan mékanis, nyayogikeun permukaan reeling anu mulus.
Reels palastik dibédakeun ku rupa-rupa kauntungan anu aranjeunna nawiskeun, kalebet résistansi kana kaayaan cuaca, bahan kimia sareng minyak.
Éta pisan serbaguna.Flanges plastik didamel tina 100% bahan daur ulang sahingga nyumbang sacara signifikan pikeun ngaminimalkeun dampak lingkunganana.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami